Dit bananenbrood neem ik vaak mee als tussendoortje voor onderweg. Ik vries ze per 2 plakjes in, zo heb je altijd een gezond tussendoortje bij de hand.
Ingrediënten:
– 3 bananen
– 3 eieren
– 150 gram amandelmeel
-2 eetlepels honing
-1 handje gemengde noten
– 1,5 theelepel bakpoeder
-zout
-Kaneel
-Boter om in te vetten
Bereiding:
-Verwarm de oven voor op 170 graden.
-Doe alle ingrediënten m.u.v. de noten in de kom en meng kort tot een glad beslag.
-Vet de cakevorm in of gebruik bakpapier.
-Hak de noten grof.
-Giet de helft van het mengsel in de vorm.
-Strooi de helft van de noten op het mengsel.
-Schenk de rest van het mengsel in de vorm, en garneer met de rest van de noten.
-Bak het bananenbrood in 55 minuten gaar.
-Laat afkoelen voordat je plakken gaat snijden.