Bananenbrood

Dit bananenbrood neem ik vaak mee als tussendoortje voor onderweg. Ik vries ze per 2 plakjes in, zo heb je altijd een gezond tussendoortje bij de hand.

Ingrediënten:

 – 3 bananen

 – 3 eieren

 – 150 gram amandelmeel

-2 eetlepels honing

-1 handje gemengde noten

– 1,5 theelepel bakpoeder

-zout

-Kaneel

-Boter om in te vetten

Bereiding:

-Verwarm de oven voor op 170 graden.

-Doe alle ingrediënten m.u.v. de noten in de kom en meng kort tot een glad beslag.

-Vet de cakevorm in of gebruik bakpapier.

-Hak de noten grof.

-Giet de helft van het mengsel in de vorm.

-Strooi de helft van de noten op het mengsel.

-Schenk de rest van het mengsel in de vorm, en garneer met de rest van de noten.

-Bak het bananenbrood in 55 minuten gaar.

-Laat afkoelen voordat je plakken gaat snijden.